Bloggnorge.com // En blogg for og om eksterne møter
Start blogg

En blogg for og om eksterne møter

Historier, nyheter og fakta om fenomenet eksterne møter

Om oss

Velkommen til Norges første, største og eneste blogg om eksterne møter. Her vil du finne tips og triks om hvordan du holder eksterne møter, hvem du burde ha eksterne møter med og hvorfor eksterne møter er fremtiden. Det vil også komme en god del sladder fra eksterne møter i både inn- og utland, samt siste nytt og trender innen tema eksterne møter.

Vi mener denne siden vil fylle en viktig og riktig rolle i samfunnet. Eksterne møter blir stadig mer vanlig, men det er godt dokumentert at det er for lite kunnskap om dette. Kunnskapsmangelen fører til at de mange eksterne møtene som blir avholdt ikke holder et godt nok nivå, faktisk kan de ofte sies å være mot sin hensikt. Det vil vi gjøre noe med.

Etter hvert satser vi også på å arrangere workshops om eksterne møter, da med fokus på form og innhold, samt noe kutyme.

Hver fredag vil det være en gjesteskribent som skriver om sine erfaringer med eksterne møter, på godt og vondt.

Har du noen historier du vil dele, er det bare å ta kontakt!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.