Bloggnorge.com // En blogg for og om eksterne møter
Start blogg

En blogg for og om eksterne møter

Historier, nyheter og fakta om fenomenet eksterne møter

Hvorfor er det viktig og riktig med en blogg om eksterne møter?

Kategori: Siste nytt | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 17. februar , 2016 kl. 18:50

Etter lanseringen av denne bloggen har vi fått mange spørsmål om hvorfor det er viktig og riktig med en blogg om eksterne møter. Dette er helt legitime spørsmål, men også ganske lite gjennomtenkte.

For det første er eksterne møter et ganske utbredt fenomen, som i lang tid ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener. Det er rett og slett mange som tar de eksterne møtene for gitt. Men hva ville så skjedde dersom vi ikke hadde hatt eksterne møter? Det er et spørsmål jeg ikke en gang tør å tenke på. Med denne bloggen gir vi derfor eksterne møter rikelig med fortjent oppmerksomhet, og med det passer på at det ikke går i glemmeboka.

Punkt to henger litt sammen med det første. Dersom ikke eksterne møter løftes frem og diskuteres, vil det heller ikke føre til utvikling. Vi vil få en situasjon der samfunnet for øvrig går videre, mens de eksterne møtene står på stedet hvil. Å gå i et eksternt møte vil være som å gå inn i et slags parallelt univers, der tiden har stått stille. Dette tar vi tak i på bloggen, hvor vi blant annet skriver om nye trender innen eksterne møter og tips og triks for å bedre møtekvaliteten. Ideelt sett vil utviklingen til eksterne møter alltid være litt foran resten av samfunnet.

For det tredje er det eksterne møter vi skal leve av i fremtiden. For oss er det ganske åpenbart at eksterne møter vil løse de store utfordringene vi står ovenfor. Det vil sysselsette flere mennesker enn noen annen næring, og samtidig føre til et mer inkluderende samfunn. En såkalt vinn-vinn-situasjon. Dette vil vi belyse på vår blogg.

Eksterne møter har vært viktig for oppbyggingen av vårt land, det er en bærebjelke i dagens samfunn og det vil endre morgendagen til det bedre.

For å oppsummere kan vi derfor si det slik: Eksterne. Møter. Er. Viktig. Og. Riktig.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.