Bloggnorge.com // En blogg for og om eksterne møter
Start blogg

En blogg for og om eksterne møter

Historier, nyheter og fakta om fenomenet eksterne møter

Velg navn på møterom med omhu!

Kategori: Tips og triks | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 31. august , 2016 kl. 16:39

Når møterom, til både intern og ekstern bruk, skal få nytt navn er det ekstremt viktig at navnet velges med omhu. Det samme gjelder for rom av den mer stille typen, kjent som stillerom. Det er fort gjort å gjøre fatale feil. Her er derfor min guide til hvordan å velge gode navn på interne møterom, til ekstern og intern bruk:

  1. Navnet har alt å si! Er det et dårlig navn blir møte dårlig. Ingen liker seg på et møterom som heter Josef Mengele eller Rune Øygard. Velg derfor navn som vekker positive assosiasjoner!

    fy rune

    Ikke kall opp møterom etter upopulære folk!

2. Ikke sikt for høyt! Det er mange som går i denne klassiske fella. Man tror man har kommet på et lurt navn, men så viser deg seg at ingen helt skjønner greia. Skal du døpe et rom etter en person, må det være etter en som alle vet hvem er og hva står for. Ikke kom her med et møterom som heter Oleh Luzhny eller Ruth Grung.

3. Ikke involver for mange i prosessen! Jo flere kokker desto mer søl. Det vil bare bli rot hvis det er for mange meninger som skal tas hensyn til. Da ender man med et kompromiss som er ingen er helt fornøyd med. Ta styring og kjør på!

4. Ha et helhetlig konsept! Tenk gjennom hva du vil signalisere med navnet, lag en historie og et godt konsept. Dette burde gjenspeiles i møterommets interiør og skilt på døren. Med et godt konsept er det enklere å skape tilhørighet og en fin stemning. Skal flere rom ha navn burde det være en rød tråd. Tenk også på hva du vil signalisere på SoMe.

5. Vekk følelser! Ikke vær redd for å spille på følelser. Det kan være glede, sorg eller noe annet.

6. Vær kreativ! Dette er kanskje det aller viktigste. Tenk utenfor boksen og velg et navn som ingen andre har, men alle kan like. Husk også at navnet skal vare i lang tid, det må derfor være noe som alltid er aktuelt.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.