Bloggnorge.com // En blogg for og om eksterne møter
Start blogg

En blogg for og om eksterne møter

Historier, nyheter og fakta om fenomenet eksterne møter

Vanlige spørsmål om eksterne møter

Kategori: Tips og triks | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 16. februar , 2016 kl. 22:18

Hvor skjer egentlig i eksterne møter?

Eksterne møter skjer over alt. Det mest vanlige er å definere det som at du selv og eventuelt noen i din bedrift og/eller organisasjon drar til en annen bedrift og/eller organisasjon for å ha et møte om noe. Da vil det være et eksternt møte både for dere og de dere møter (selv om dette kan virke som et paradoks).

Hva er det viktig å ta med til et eksternt møte?

Et godt råd i møtejungelen er å ta med de tingene du tror kan være nyttige å ha under møtet. Skal du presentere kvartalsresultatene for din bedrift? Da er det viktig å ta med presentasjonen. Skal du høre på en produktpresentasjon for et nytt produkt kan det være lurte å ta med noe å notere på slik at du ikke glemmer alle de viktige detaljene til senere?

Hvordan kommer jeg med på et ekstern møte?

Den enkleste måten er å invitere deg selv til noen andre. Noen synes imidlertid det kan være litt skummelt. Da må du huske på at alle har vært i din situasjon før. Trenger du virkelig hjelp kan du ta kontakt med oss på hjelpelinjen så hjelper vi deg.

Hvorfor er eksterne møter viktige?

Eksterne møter kan gi deg nye perspektiver på bedriften og/eller organisasjonen din slik at du blir mer effektiv, inspirert og fruktbar når du skal tilbake til arbeidsplassen din etterpå. Ofte serveres også ganske god lunsj så du blir mett.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.